підручники по першій медичній допомозі без регистрации

Перша допомога. Проктологія. Пульмонологія. На нашому сайті ви можете завантажити безкоштовно книги і підручники з медицини в електронній медичній бібліотеці MedTerms.com.ua. Нижче ви знайдете перелік категорій в яких зможете знайти медичну книгу українською мовою і завантажити її безкоштовно і без реєстрації.


Підручник. — К.: ВСВ Медицина, 2010. — 272 с. Петриченко Т.В. цааходів і практичних навичок першої долікарської медичної допомоги, яка надається середніми медичними працівниками на місці нещасного випадку, при гострих станах, транспортуванні в лікувальні заклади до прибуття лікаря. Докладно подано теоретичний і практичний курси першої медичної допомоги. Зокрема викладено завдання і загальні прнинципи надання першої медичної допомоги, види повязок та правила їх накладання, види і способи проведення іммобілізації і транспортування потерпілих, принципи і методи реанімації, види ран, кровотеч, ушк.


Методичний посібник Медицина Загальна ціль заняття: набути практичні навики наданні першої медичної допомоги: вивчити принципи надання першої долікарської допомоги; вивчити особливості травматизму. Надання першої медичної допомоги. Реферати, курсові, дипломні, контрольні (попередній перегляд). Тип: Методичний посібник.


Перша медична (екстрена) допомога з елементами тактичної медицини на догоспітальному етапі в умовах надзвичайних ситуацій: Навч. посіб. для мед. ВНЗ І—ІV р.а. Рекомендовано МОЗ / За ред. В.С. Тарасюка. — К., 2015. — 368 с. Перша медична допомога: Підручник для мед. ВНЗ І—ІІІ рів. акред. — 4-те вид., випр. Затверджено МОЗ / Петриченко Т.В. — К., 2012. — 275 с. Екстремальна медицина: Організація роботи аптек в умовах надзвичайних ситуацій: Підручник для мед. ВНЗ ІІІ—ІV рів. акред. Затверджено МОН / Олійник П.В., Калинюк Т.Г. — К., 2010.


При наданні першої медичної допомоги дуже важливо правильно поводитися з пораненим, зокрема вміти правильно зняти з нього одяг за наявності переломів, сильних кровотеч, при втраті свідомості, при термічних та хімічних опіках. При кровотечах здебільшого одяг не знімають, а розрізають вище від місця кровотечі.


Послідовність надання першої допомоги. 1. Усунути дію на організм шкідливих факторів, які загрожують здоров'ю та життю потерпілого (звільнення від дії електричного струму, винесення з отруєної атмосфери, загашення одягу, що палає, витягання з води тощо). 2. Оцінити стан потерпілого, визначити характер та важкість травми, найбільшу загрозу для життя потерпілого та послідовність дій щодо його порятунку. Для надання допомоги потерпілому необхідно користуватись домашньою аптечкою, в якій мають бути: валідол, перманганат калію, 10 % розчин аміаку, 5 % розчин аміаку, 5 % розчин йоду, анальгін у таблетках, сода питна, бинт, лимонна кислота, вата медична, джгут кровоспинний, лейкопластир.


Перша допомога - це комплекс необхідних заходів, спрямованих на збереження життя та здоров’я постраждалого до моменту надання кваліфікованої медичної допомоги. Принципи надання першої допомоги. Існує чотири принципи надання першої допомоги, яких треба обов’яз-ково дотримуватися у невідкладних ситуаціях. Ця послідовність дій убезпечить вас, постраждалого та оточуючих людей під час надання першої допомоги, а також сприятиме ефективній роботі рятівника. 1. Огляд місця події. 2. Огляд постраждалого. 3. Виклик швидкої допомоги.


Пе́рша меди́чна допомо́га — комплекс невідкладних медичних заходів, які проводяться людині, що раптово захворіла або постраждала, на місці пригоди та під час її транспортування до медичного закладу. Перша медична (долікарська) допомога включає такі три групи заходів: Негайне припинення впливу. Основними показниками життєдіяльності організму є збережене дихання і серцева діяльність. Ознаками життя є: - наявність збереженого дихання, яке визначають по руху грудної клітки і живота, запотіванню дзеркала, прикладеного до носа і рота, руху грудочки вати або бинта, піднесеного до ніздрів; - наявність серцевої діяльності, яка визначається шляхом прощупування пульсу на сонній артерії.


Підтримка НУФВСУ. Головна. Екстрена та невідкладна медична допомога : підручник. Домик. Університет. Новини та анонси. Структура університету. Керівництво університету. Вчена рада університету. Проєкт Освітньо-професійної програми "Громадське здоров'я" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 229 Громадське здоров'я (нова редакція). Пам`ятка вступника (МАГІСТР). title. Клонувати Оголошення. Клонувати Розклад занять 28.08. Проект освітньо-професійної програми «Хореографія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт.


Організація медичного забезпечення військ. Підручник для студентів вищих медичних (фармацевтичних) навчальних закладів України. III—IV рівнів акредитації. Під редакцією професора ПАСЬКА В.В. По-перше, дивізійний пункт ме­ дичної допомоги після Хасанської операції стали визначати як "центр хіру­ ргічної роботи у військовому тилу"; по-друге, була ще раз підкреслена не­ обхідність постійної бойової готовності військово-санітарних закладів у мирний час. У результаті проведеної у другій половині 30-х років реорганізації, вій­ ськово-санітарна служба РСЧА стала більш пристосованою до дій в умовах маневреної війни.


Організація медичного забезпечення військ. Підручник для студентів вищих медичних (фармацевтичних) навчальних закладів України. III—IV рівнів акредитації. Під редакцією професора ПАСЬКА В.В. По-перше, дивізійний пункт ме­ дичної допомоги після Хасанської операції стали визначати як "центр хіру­ ргічної роботи у військовому тилу"; по-друге, була ще раз підкреслена не­ обхідність постійної бойової готовності військово-санітарних закладів у мирний час. У результаті проведеної у другій половині 30-х років реорганізації, вій­ ськово-санітарна служба РСЧА стала більш пристосованою до дій в умовах маневреної війни.


Купити підручники з медицини в нашому книжковому інтернет-магазині Bookletka.com за доступною ціною та доставкою по Україні. 096-954-05-59. Молодим людям, які вирішили присвятити своє життя такій благородній та почесній справі, як надання допомоги та лікування інших людей, потрібно ставитись до свого життєвого вибору дуже серйозно та відповідально. Саме тому навчання лікарів будь-якої профільної спеціалізації є дуже довготривалим та кропітким процесом. Мабуть, для кожного є цілком зрозумілим те, що неможливо допускатись до практичних занять без відповідної теоретичної підготовки. У засвоєнні теоретичних знань, безперечно, медичні підручники стануть просто незамінними для кожного студента-медика.


Перша медична допомога. При невідкладних станах. ВНАСЛІДОК РІЗНИХ УШКОДЖЕНЬ 1. Невідкладні стани при різних видах пошкоджень. 2. Загальні поняття про першої медичної допомоги. Медична допомога - всякі дії, спрямовані на збереження здоров'я і життя. Види медичної допомоги визначають її обсяг і залежать від знань (наявність і рівень медичної освіти), її надає, і наявних для реалізації цих знань умов і устаткування, розрізняють: першу медичну допомогу (невідкладна допомога)


Підручник з Захисту Вітчизни. «Основи медичних знань». 10 клас. Лелека - Нова програма. Тема 2. надання домедичної допомоги при раптовій зупинці серця. Він укладений з метою надання найбільш ефективної допомоги постраждалому з раптовою зупинкою серця і передбачає чотири етапи: 1) раннє виявлення стану постраждалого та виклик екстреної медичної допомоги (щоб виграти час); 2) надання постраждалому серцево-легеневої реанімації (щоб запобігти загибелі); 3) рання дефібриляція (щоб відновити роботу серця) . Перша дія з метою поновлення прохідності — це очищення ротової порожнини. Постраждалого необхідно покласти на спину на тверду поверхню, повернути голову набік.


Першу медичну допомогу потребують особи, з якими трапився нещасний випадок або в яких раптово виникло важке захворювання, що загрожує життю. Нещасним випадком називається ушкодження органів людини або порушення їхньої функції при раптовому впливі навколишнього середовища. Нещасні випадки часто трапляються в умовах, коли немає можливості швидко повідомити про них на станцію швидкої медичної допомоги. У таких обставинах надзвичайно важливого значення набуває перша невідкладна медична допомога, яка повинна бути надана на місці пригоди до прибуття лікаря або доставки постраждалого до лікувального .


Основне завдання при наданні першої медичної допомоги полягає в тому, щоб шляхом проведення необхідних найпростіших медичних заходів врятувати життя потерпілому, зменшити його страждання і попередити розвиток можливих ускладнень. У повсякденному житті екстренні ситуації виникають несподівано – забої, розтяги, переломи, відмороження, теплові удари, ураження електричним струмом, утоплення. В цих ситуаціях повинна бути надана екстренна медична допомога. В основному це відбувається в умовах дефіциту часу і під час відсутності людей зі спеціальною медичною освітою. У цих випадках важливо діяти швидко й рішуче, тому що в такі моменти дорога кожна секунда.


Войти Регистрация. Логин: Пароль: Забыли пароль? Email: Email повторно: Логин: Пароль: Принимаю пользовательское соглашение. У підручнику представлені сучасні дані з питань надання першої медичної допомоги в загрозливих для життя станах, що виникають при захворюваннях внутрішніх орга­ нів, інфекційних хворобах, при травмах та нещасних випадках. + Призначений для студентів вищих педагогічних навчальних закла­ дів, а також: стане у пригоді викладачам курсу основ медичних знань та інших медико-біологічних дисциплін.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ответы по башкирскому языку 3 класс давлетшина рабочая тетрадь

гдз по бурятскому языку 5 класс будаин гомбоев будаин

ответы на тест школа кассира детский мир