туризму в одеській області стан та перспективи розвитку курсовая

Дослідження стану рекреаційно-туристичних ресурсів Одеської області. Особливості клімату, сприятливого для організації та розвитку санаторно-курортного й інших видів лікування, туристичної індустрії. Негативні ознаки курортної галузі Одеської області. Національний університет харчових технологій. Стан та перспективи розвитку рекреаційного туризму в Одеській області. Верес К.О. Савицька Л.Ю. Досліджено стан рекреаційно-туристичних ресурсів Одеської області. Визначено основні терміни і поняття рекреаційного туризму. Розглянута науково-дослідна база рекреаційного туризму.


Дослідження стану рекреаційно-туристичних ресурсів Одеської області. Особливості клімату, сприятливого для організації та розвитку санаторно-курортного й інших видів лікування, туристичної індустрії. Негативні ознаки курортної галузі Одеської області. Спорт и туризм, украинский язык. Негативні ознаки курортної галузі Одеської області. посмотреть текст работы "Стан та перспективи розвитку рекреаційного туризму в Одеській області". скачать работу "Стан та перспективи розвитку рекреаційного туризму в Одеській області" (статья). Подобные документы. 1. Історія становлення і перспективи розвитку рекреаційно-туристичної зони Закарпатської області.


Рекреаційний комплекс є одним із найважливіших секторів господарства Одеської області. У найбільш узагальненому вигляді рекреаційний комплекс являє собою систему різноманітних об’єктів – санаторіїв, будинків та баз відпочинку, туристичних закладів, пляжів, які забезпечують оздоровлення та масовий (організований та неорганізований) відпочинок населення. Одеська область і , в першу чергу, її приморська смуга має високий рекреаційний природно-ресурсний потенціал: теплий клімат, морські пляжі, лікувальні грязі, джерела мінеральних вод, лиманів та озер, унікальні природні комплекси, привабливі крає.


Аналіз стану та преспектив розвитку одеського туристичного регіону. Analysis of the condition and perspective of development of the odessa tourist region. УДК 338.48. Гутовська Н.Г. студентка Національний університет харчових технологій Примак Т.Ю. к.ф.-м.н., доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Національний університет харчових технологій. Постановка завдання. Метою статті є вияв-лення перспектив розвитку туризму в Одеській області на основі аналізу туристично-рекреацій-них ресурсів та ринку турпослуг регіону. Виклад основного матеріалу дослідження. В останні роки кількість туристичних напрямків, від-критих українцям для подорожей, значно зросла.


Реферат Туристичні ресурси Одеської області. Категория: Физкультура и спорт. Туристичніресурси Одеської області. Зміст. Вступ. Розділ I.Природно-рекреаційні ресурси одеської області. Сучасний розвиток туризму, йогоперетворення в суспільно-значимий соціально-економічний феноменобумовлює особливу актуальність проблем ефективної організації туристичноїдіяльності та використання туристичних ресурсів. Основи туристичноїполітики закладені в міжнародних документах; Резолюції Римської конференції ООНпо міжнародному туризму і подорожам; Манільської декларації щодосвітового туризму; Хартії туризму та Кодексі туриста та інших міжнароднихправових актах.


Проблеми та перспективи розвитку рекреаційно-туристичної діяльності в південних районах одеської області. Воробйова О. А. Ці природно-заповідні території можуть стати досить потужною базою для розвитку рекреації та туризму в розглядуваних районах Одеської області. Аналіз стану матеріально-технічної бази рекреаційно-туристичної сфери в південних районах Одеської області. – 549 с. 5. Програма розвитку туристично-рекреаційної та курортної галузі в Одеській області на 2003-2010 роки // Додаток до рішення Одеської обласної ради від 24 квітня 2003р. № 126 – XXIV. 6. Основи екології. Екологічна економіка та управління природокористуванням: Підручник / За заг.


В статті наведено результати аналізу сучасного стану туристичної галузі Одеської області. Ро- зглянуто питому вагу туристів регіону. У 2016 р. серед громадян Одеської області існує великий попит на закордонні подорожі, оскільки люди вирішили витрачати гроші на дорогі та якісні свята в інших кра- їнах. 8. Програма розвитку туризму та курортів в Одеській області на 2017 - 2020 рр.: Додаток до рішення обласної ради від 23 грудня 2016 року № 285-VII [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http: //oda.odessa.gov.ua/53/52281 /78913/78936. 9. Статистичний щорічник Одеської області за 2016 рік [Електронний ресурс]. – Режим доступу: www.od.ukrstat.gov.ua/.


Загальна характеристика. Одеській області географічне положення особливості клімату природні екскурсійні об`єкти організація курортно рекреаційного господарства. Ресурси історико культурного туризму регіону та їх використання на сучасному етапі. Пріоритетні напрямки розвитку туризму визначені у Державній програмі розвитку туризму в Україні на 2002 -2010 рр..


Сучасний стан та перспективи розвитку сільського зеленого туризму в одеській області. Current state and prospects of development of rural green tourism in odessa oblast. Анотація У статті досліджено сучасний стан розвитку зеленого туриз-му в Одеській області. Визначено ключові фактори, що сприя-ють активному розвитку зеленого туризму в області, та осно-вні проблемні аспекти, що здійснюють деструктивний вплив на дану сферу. Проаналізовано основні критерії категоризації суб’єктів, що забезпечують пропозицію послуг на ринку зеле-ного туризму.


- провести діагностику стану та перспектив розвитку інфраструктури рекреаційно-туристичного регіону; - визначити особливості розвитку сфери рекреації та туризму Одеського регіону, проаналізувати ресурсний потенціал Одеської області і дати комплексну оцінку діяльності суб'єктів туристичної галузі в досліджуваному регіоні . Наведені розрахункові прогнози розвитку сфери туризму і рекреації в Одеському регіоні до 2018 року за такими показникам: · туристичні потоки Одеського регіону; · доходи туроператорів; · доходи турагентів; · доходи суб’єктів екскурсійної діяльності; · обсяги додаткових надходжень від сплати туристичного збору.


Стан та перспективи розвитку ділового туризму в Україні - курсовая работа (Теория) по туризму. Тип: Курсовая работа (Теория). Предмет: Туризм. Все курсовые работы (теория) по туризму ». Язык: Украинский. Дата: 12 мар 2015. Описати сучасний стан розвитку даного виду туризму в Україні. Метою курсової роботи є всебічне дослідження ділового туризму в Україні та світі. Обєктом дослідження курсової роботи є діловий туризм в Україні. Читать онлайн Скачать курсовую работу (теория). Похожие работы: Сучасний стан та перспективи розвитку туризму в Україні. Курсовая работа (Теория) по туризму. 30 Кб / 34 стр / 6991 слов / 48391 букв / 27 мая 2014.


Скачать курсовая по туризму: Стан та перспективи розвитку ділового туризму в Україні в формате rtf, бесплатная работа, Курсовая скачать без регистрации, читать онлайн, отзывы, скачать бесплатно, рефератко. Тема: Стан та напрямки удосконалення бухгалтерського обліку тварин на вирощуванні та відгодівлі. Предмет/Тип: Сельское хозяйство (Курсовая работа (т)). Интересные статьи.


Результати дослідження сучасного стану готельної сфери в Україні свідчать, саме від підвищення її розвитку, інвестування, в значній мірі залежить реальний стан туристичної інфраструктури в державі. Для ефективного функціонування готельної сфери сьогодні необхідна гнучка система державного стимулювання цієї галузі відображена у розробленій нормативно-законодавчій базі.


Розділ 2. аналіз сучасного стану туристичної сфери закарпатської області 5. 2.1. Оцінка туристично-рекреаційного потенціалу Закарпатської області 5. 2.2. Сучасний стан туристичної діяльності в Закарпатській області 5. Розділ 3. перспективи розвитку туристичної сфери закарпатської області 5. 3.1. Перспективні центри розвитку гастрономічного туризму Закарпатській області 5. 3.2. Пропозиції заходів щодо розвитку туристичної галузі Закарпатської області 5. Висновки та пропозиції 5. Список використаних джерел 5. Вступ. Інтенсивний розвиток світового туризму призвів до його диверсифікації та спеціал.


Визначено приоритетні напрями розвитку туризму в ре-гіоні. Обґрунтовано доцільність підготовки туристичних кадрів зі спеціальності «Менедж-мент туризму» в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті. Ключові слова: туризм, Українське Придунав’я, потенціал, фахівці туристичної галузі, менеджмент туризму. Лікувально-оздоровчий туризм на півдні Одеської області є традиційним. Най-більше великих рекреаційних приморських комплексів розташовано у Тарутин-ському (25 баз відпочинку і санаторіїв) і Кілійському (80 баз відпочинку і сана-торіїв) районах. Багато курортних зон у Білгород-Дністровському районі: “Лебе-дівка” (30), “Сергіївна” (15), “Затока” (27).


Стрімкий розвиток міжнародного туризму, дозволило цій галузі зайняти гідне місце серед першої трійки провідних галузей світової економіки. Внесок України досить скромний, незважаючи на високий ресурсний потенціал туризму. Основними проблемами є низька якість туристичного продукту: нерозвинутість туристичної інфраструктури, а туристичні послуги не відповідають міжнародним вимогам обслуговування; недосконала державна політика в сфері туризму.


Розвитку туризму та курортів в одеській області на 2017 - 2020 рр. Одеса 2016 р. ПАСПОРТ програми розвитку туризму та курортів в Одеській області на 2017 - 2020 рр. 1. Ініціатор. розроблення Департамент «Агентство з питань. Програми. інвестицій та розвитку» Одеської. обласної адміністрації. 2. Розробник Програми. - покращання стану зон відпочинку на морському узбережжі, розвиток інфраструктури рекреаційних територій, утримання та благоустрій парків, пляжів; - розвиток музеїв, у першу чергу тих, що знаходяться у власності місцевих громад.


Рішення Одеської міської ради №1395-V від 04.07.2007р. Про затвердження Концепції розвитку туризму в м. Одесі на 2007-2015 роки. Відповідно до підпункту 22 пункту 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою забезпечення сталого розвитку туристичного господарства та рекреаційного комплексу, Одеська міська рада. ВИРІШИЛА: 1. Затвердити Концепцію розвитку туризму в м. Одесі на 2007-2015 роки (додається). 1. Основні поняття в області туризму. 2. Стан і тенденції розвитку світового й українського ринків туристичних послуг. 3. Одеса на тлі туристичних регіонів України. І. Аналіз стану туризму в м. Одесі. І.1. Мета й завдання аналізу.


Главная Спорт Сучасний стан та перспективи розвитку спортивного туризму в Україні. < Пред. СОДЕРЖАНИЕ. Немає центрів туризму обласного рівня в Київській, Одеській та Сумській областях, де відбулося злиття всіх позашкільних навчальних закладів, але в комплексних позашкільних навчальних закладах цих регіонів працюють відділи туризму і краєзнавства. З прийняттям Закону України «Про позашкільну освіту» розпочався процес створення нормативно-правової бази діяльності позашкільних навчальних закладів, в т.ч. і туристсько-краєзнавчого напряму.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ответы по башкирскому языку 3 класс давлетшина рабочая тетрадь

гдз по бурятскому языку 5 класс будаин гомбоев будаин

ответы на тест школа кассира детский мир