відкритий урок з інформатики 2 клас мета

Тема: Початкові уявлення про інтернет Мета: сформувати уявлення про «глобальну мережу Інтернет» та її призначення; навчити безпечно використовувати приватну інформацію в Інтернеті; розвивати пам'ять, спостереження; критичне мислення, уяву, зв’язне мовлення; виховувати впевненість у власних силах та цікавість до інформатики та здатність орієнтуватися в інформаційному просторі. Обладнання: роздатковий матеріал, презентація, оцінки-заохочення. Тип уроку: урок-подорож, комбінований.. Презентація на урок Інформатика скачати.


«Інформатика 2 клас». Підготувала. вчитель початкових класів, інформатики в початкових класах, «спеціаліст ІІ категорії», Мироненко Лариса Вікторівна. Оголошення теми й мети уроку. Сьогодні на уроці ви дізнаєтесь, що вивчає інформатика. А так як це особливий предмет і вивчається в кабінеті, де багато обладнання, ми вивчимо правила поведінки та техніки безпеки, яких слід дотримуватись в комп’ютерному класі.


Сайт вчителя інформатики Григоренка Сергія Васильовича. Урок №1. Правила безпечної поведінки у кабінеті інформатики. Навколишній світ та інформація. Категорія: 2 клас (Н. В. Морзе) // Презентації уроків (НУШ, 2019 рік). Тема уроку "Правила безпечної поведінки у кабінеті інформатики. Навколишній світ та інформація".


Конспекти уроків з інформатики в 2-му класі розроблені від­ повідно до вікових особливостей учнів. Розробки уроків містять за­ вдання для розвитку логічного мислення, практичні роботи, хвилин­ ки релаксації, домашні завдання тощо. Розробки уроків структуровані за схемою: мета, зміст вивчення мате­ ріалу, вправи для засвоєння нового матеріалу, блок завдань для розвитку логічного мислення та завдання для практичної роботи за комп’ютером. Для вивчення теоретичного матеріалу пропонуються різноманітні ме­ тоди і форми, які перевірені на практиці. 12 Усі уроки інформатики. 2 клас. 2. Додаткове завдання Розставте букви, починаючи з найбільшої і закінчуючи наймен­. шою.


Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали.  Відкритий урок за темою "Об'єкти графічного редактора TuxPaint" курсу "Сходинки до інформатики" для 2 класу. Опубліковано: Васютина Наталь. Пт, 2014-03-21 06:16.


Розробки уроків |. 2 клас. №01 - Правила безпечної поведінки у кабінеті інформатики. Поняття про інформацію. Кодування інформації кольорами. Мета: Допомогти учням засвоїти факти та основні ідеї про предмет інформатики в цілому. Забезпечити якість вивчення нового матеріалу під час ознайомлення з поняттям «інформація». Формувати вміння виділяти головне, актуалізувати, порівнювати, зіставляти. Забезпечити взаємозв’язок з іншими предметами шляхом кодування інформації за допомогою світлофора. Формувати групи компетентностей: інформаційну, загальнокультурну, уміння вчитися. №02 - Сприймання людиною .


Переглянути та завантажити розробки презентацій до уроків з інформатики 2 клас за новою програмою НУШ. «Я досліджую світ» підручник для 2 класу закладів загальної середньої освіти (у 2-х частинах). Частина 2. Автори: Корнієнко М.М., Крамаровська С.М., Зарецька І.Т. Презентації до уроку.


Відкритий урок з історії з елементами театралізації "Розпад колоніальної системи. Японія" (11-А клас, вчитель вищої категорії Куріленко А.Г.) Інформація для батьків. Томашпільський освітній округ. Ігоря Гаврилюка, 69 (Леніна,51А) індекс 24200 Директор: ☏ 2-11-46 Учительська: ☏ 2-14-97 Email: tomaschool@meta.ua. Погода в Томашполі. Статистика.


Календарно-тематичне планування. Інформатика (у курсі “Я досліджую світ”) 2 клас (35 годин). Програма Р.Б. Шияна. За навчальною програмою нової української школи, починаючи з 2019-2020 н.р. 35 годин (До підручника «Я досліджую світ» 2 клас) Автори: Вашуленко, М. С.; Ломаковська, Г. В.; Єресько, Т. П.; Ривкінд, Й. Я.; Проценко, Г. О. 2 клас | Переглядів: 456 | Завантажень: 272 | Додав: vchytel-inf | Дата: 24.08.2019 | Коментарі (0)|. Календарно-тематичне планування. Інформатика (у курсі “Я досліджую світ”) 2 клас (35 годин). Календарно тематичне планування. з інформатики для 2 класу загальноосвітніх навчальних закладів (ОНОВЛЕНО). 2016-2017 навчальний рік, згідно Наказу МОН. №948 від 05.08.2016.


Система уроків для 2 класу( Г.В.Ломаковська.pdf). Усі уроки інформатики 2 клас. О.В.Коршунова_1частина.docx. О.В.Коршунова_2 частина.docx. Усі конспекти уроків за програмою "Сходинки до інформатики. 2 клас" (За підручником Зарецька І.Т., Корнієнко М.М.) 1. Інформатика як наука. Для чого вивчати інформатику в школі..pdf. 2. Сучасні комп’ютери та їх застосування..docx. 3. Роль комп’ютера в житті сучасної людини.docx. 4. Складові комп’ютера (системний блок, пристрої введення (миша, клавіатура), пристрої виведення (монітор, принтер))..docx.


Урок-КВК “У світі Інформатики” (2 клас). Автор: Князевич Оксана Василівна Навчальний заклад: Жураківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Богородчанської районної ради Івано- Франківської області… Читати ». Шкільне життя08.02.2018. 2 626. Зображення з геометричних фігур. Інструмент «фігури» (2 клас. Інформатика) + Презентація. Автор: Гурчик Марина Володимирівна Навчальний заклад: Тишицька ЗОШ І-ІІІ ступенів Тема. Зображення з геометричних фігур. Інструмент «фігури».… Читати ».


Система уроків "Сходинки до інформатики" 2 клас. Інформатика в таблицях та схемах для учнів початкових класів Календарне планування (2 клас) Логічні завдання Вправи для релаксації та фізкультхвилинки. Посилання на додаткові ресурси. Електронне місто Урядовий сайт для юних громадян Офіційний сайт TuxPaint Пошукова система Розкажіть дітям про безпеку в Інтернеті (1 серія, 2 серія, 3 серія, 4 серія, 5 серія, 6 серія, 7 серія). Основна мета курсу полягає у формуванні методичної культури майбутнього вчителя початкової школи, який зможе організувати урок інформатики у своєму класі. Тема 1. Початковий курс інформатики як навчальний предмет. Лекція 1. Основні завдання початкового курсу інформатики.


Розробка уроку на заявлену тему у 2 класі з курсу «Сходинки до інформатики» з методичними додатками, мета якого - ознайомити учнів з інтерфейсом графічного редактора «Tux Paint», навчити користуватись інструментами та палітрою кольорів. АКТУАЛЬНО. Час використання гаджетів на уроці є обмеженим Учителі мають не перевищувати визначену тривалість роботи учнів з технічними засобами. Карта розділу «Середня освіта». Інші заголовки розділу.


Розробки уроків інформатики у 2 класі за новим Держстандартом початкової освіти. 2 клас план-конспект урока по информатике (2 класс) по теме. Опубликовано 29.09.2013 - 20:52 - Безродня Ельвіра Євгеніївна. Розробки уроків інформатики у 2 класі за новим Держстандартом початкової освіти. Скачать: Вложение. Мета уроку: ознайомити учнів з правилами поведінки у комп’ютерному класі, правилами ТБ; розвивати увагу, логічне мислення, збагачувати словниковий запас; виховувати культуру поведінки, культуру мовлення (формування соціальної, комунікативної компетентності), бережливе ставлення до устаткування кабінету.


Розробка уроку інформатики 2 клас.Початкові уявлення про Інтернет.Початкові уявлення про Інтернет. Поняття браузера, як програми для роботи в Інтернеті. Вікно браузера. Мета уроку: дати уявлення про мережу Інтернет, її особливості, ознайомити дітей з програмами-браузерами, навчити розпочинати і завершувати роботу з браузером; розвивати в учнів інформаційну культуру та вміння аналізувати і робити висновки; виховувати навички роботи з комп’ютером, здатність орієнтуватися в інформаційному просторі. Вам потрібно відкрити програму Google Chrome, ввести у рядок адреси адресу сайта kazkovy.com.ua Зайдіть на сторінку "Лапи, крила, хвости" Збережіть малюнок, який вам сподобався у своїй папці. Молодці діти.


І. Перша зустріч. Правила поведінки та техніки безпеки у комп’ютерному класі. Матеріали підручника. Підручник Коршунова. PDF. Підручник Ломаковська. PDF. Підручник Зарецька. PDF. Урок 1. Складові комп'ютера. Презентація 1.(PPTX) (До підручника Коршунової). Презентація 2.(PPTX) Складові комп'ютера. Розробка уроку (PDF). Как правильно сидеть за компьютером.MP4(відео). Вперше на перший урок інформатики. Нова програма. 2 клас. Можна-неможна (правила поведінки та ТБ).doc. Гра "Правила безпечної роботи з комп'ютером". 2.Як комп’ютер різні професії опановував. Урок 2. (PPTX)..


Урок інформатики для учнів 2 класу за підручником Г.ВЛомаковської, Г.О.Проценко, Й.Я. Рівкинд, Ф.М.Ривкинд. Мета уроку:закріплення навичок створення та виконання алгоритмів, ознайомлення з прикладами алгоритмів в нашому житті; розвиток пам'яті, уваги, мислення; формування навичок самостійної роботи за комп'ютером. На практичній роботі учні створюють анімацію в програмному середовищі Scratch, де Рудий кіт намалює квадрат з різнокольоровими лініями […]

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ответы по башкирскому языку 3 класс давлетшина рабочая тетрадь

гдз по бурятскому языку 5 класс будаин гомбоев будаин

ответы на тест школа кассира детский мир