поняття сутність і спрямованість логістичної стратегії в ринковому просторі

Логістична стратегія – це спосіб реалізації у довгостроковій перспективі органами управління підприємства оптимізаційних і адаптивних властивостей логістики, який визначає цілеспрямоване оптимальне управління його внутрішніми і зовнішніми відносинами та відповідними потоковими процесами у часових і просторових параметрах середовища таких відносин згідно з визначеною корпоративною стратегією підприємства. Логістична стратегія підприємства – це доцільна, взаємовизначена і взаємозалежна ринково орієнтована сукупність процесів створення і підтримки гнучких зв'язків між цілями, можливостями і .


Поняття, сутність і спрямованість логістичної стратегії в геоекономічному ринковому просторі. Мета і завдання розробки й реалізації логістичних стратегій різних ієрархічних рівнів. Місце логістичної стратегії в комплексній системі інноваційного розвитку підприємства. Управління стратегічними розривами у ланцюгах поставок. Типи стратегічних рішень у логістичній діяльності організації. Поняття "стратегія" вже міцно увійшло до лексикону управлінської діяльності. Слово "стратегія" (у перекладі з грецької означає "мистецтво розгортання військ у бою") протягом останніх двадцяти років широко використовується в теорії і практиці менеджменту.


Поняття логістичної стратегії. Стратегія логістики є важливою складовою загальної стратегії організації (корпоративної стратегії). Планування стратегії логістики - це всебічний і інтегрований процес планування для досягнення конкурентної переваги організації за рахунок підвищеної цінності і обслуговування споживачів, в результаті чого досягається більш високий рівень задоволення споживачів (де ми хочемо бути) на основі прогнозування майбутнього попиту на товари та логістичні послуги та управління ресурсами по всьому ланцюгу поставок (як ми хочемо опинитися там) [1]. Формування стратегії логіст.


Поняття, сутність і спрямованість логістичної стратегії в ринковому просторі. Мета і завдання розробки й реалізації логістичної стратегії. Місце логістичної стратегії в комплексній системі інноваційного розвитку підприємства. Управління стратегічними розривами у ланцюгах постачання. Типи стратегічних рішень в логістичній діяльності організації.


Функціональні стратегії - рішення, які описують стратегічну спрямованість кожної функції, реалізованої в організації. Стратегія (ін-грец. - "мистецтво полководця") - загальний, недетализированный план якої-небудь діяльності, що охоплює тривалий період часу, спосіб досягнення складної мети, узагальнююча модель дій, необхідних для досягнення поставлених цілей шляхом координації та розподілу ресурсів. Виходячи з визначення функціональної стратегії, логістична стратегія - це рішення, яке описує стратегічну спрямованість логістики, що реалізується в організації. Логістична стратегія найча.


6. 1. Поняття і сутність терміну логістика. 6. 2. Історія та етапи розвитку логістики. логістичної стратегії управління запасами. 108. 5. Загальна характеристика систем контролю запасів. 112. Логістика – це планування, управління, контроль і регулювання руху матеріальних і пов’язаних із ними інформаційних потоків в просторі і часі починаючи від їх первинного джерела і закінчуючи місцем їх кінцевого споживання. В ринковій економіці, яка орієнтована на споживача, від повноти задоволення потреб цього самого споживача значною мірою залежить успіх підприємства. До загальних потреб, які висуває споживач до будь-якого продукту в першу чергу відносять його якість, ціну і своєчасність поставки.


По-перше, суть логістичної стратегії включає у себе цілі, критерії їх досягнення та заходи із раціо-нального управління і координації потокових проце-сів для забезпечення бізнес-стратегії підприємства. По-друге, основне призначення логістичної стратегії – підтримка корпоративної стратегії. По-третє, стратегічний логістичний потенціал підприємства характеризується складом, структу-рою.


1.1. Сутність, елементи та властивості логістичних систем. 1.2. Створення та функціонування логістичної системи підприємства. Актуальність теми. В країнах з розвиненою ринковою економікою логістика – основа успішного функціонування суб’єктів господарювання, а формування логістичної системи забезпечує підвищення ефективності економічних процесів та зниження загальних витрат підприємств. Проаналізувавши різні трактування поняття «логістична система» та її типи доходимо висновку, що логістична система може розглядатись як на макрорівні так і на макрорівні, характерним для неї, як і для будь-якої іншої системи, є: сумісність усіх елементів, наявність зв’язків між ними, а також адаптивність та гнучкість (рис. 1.1).


Сутність і різновиди логістичних стратегій, їх призначення та роль в діяльності підприємства, визначення перспектив. Аналіз дистрибуції товарів і методика утворення ланцюга поставок. Пропозиції щодо створення схеми постачання на даному підприємстві. · постійне вдосконалення логістичної концепції в рамках вибраної стратегії в ринковому середовищі. Приватні завдання в логістиці мають локальний характер, вони динамічніші і різноманітніші: · максимальне скорочення часу зберігання продукції . Це означає, що в понятті «логістичний менеджмент» слово «логістичний» як прикметник означає менеджмент, але такий, що функціонує обов'язково і на засадах теорії логістики.


Тема работы: Розробка логістичної стратегії підприємства по дистрибуції товарів по предмету Маркетинг. Размер: 1.07 МБ. Содержит 156206 знаков, 11 таблиц и 31 изображение.Вступ .Динаміка світового економічного поступу на сучасному етапі цілком природно стимулює розвиток теорії управління. Порядок із прискореним впровадженням.


Співвідношення: логістична місія — логістична стратегія — логістична система — логістичній менеджмент. Переважна більшість підприємств декларує місію як максимальне задоволення потреб споживачів у певному продукті (товарі). І споживачі оцінюють підприємство не тільки з позицій якості продукції та сервісу, що стосується і здатності доставляти її вчасно до безпосереднього місця споживання.


1.Поняття і сутність логістики. На сьогодні у закордонній і вітчизняній літературі немає єдиного визначення логістики. Так, відомі наступні поняття. Логістика – наука про планування, організацію, управління, контроль і регулювання переміщення матеріальних і інформаційних потоків у просторі і в часі від їхнього первинного джерела до кінцевого споживача. - постійне вдосконалювання логістичної концепції в рамках обраної стратегії в ринковому середовищі; - досягнення високої системної гнучкості шляхом швидкого реагування на зміни зовнішніх і внутрішніх умов функціонування. Вирішення глобальних завдань не може бути реалізоване без постановки і вирішення загальних завдань.


– постійне удосконалювання логістичної концепції в рамках обраної стратегії в ринковому середовищі; + раціональний розподіл транспортних засобів. ^ . 20. Інформаційні потоки в логістиці: – у просторі і часі чітко збігаються з відповідним матеріальним потоком; + можуть не збігатися в просторі і часі з відповідним матеріальним потоком . Сутність, види І функції цін у ринковій економіці Якщо ціна складається лише з покриття витрат та середньої норми прибутку, пропонується така стратегія ціноутворення. 1. Фінанси та їх роль в ринковій економіці Фінанси це економічні відношення, що виникають у процесі формування, розподілу, перерозподілу І використання централізованих І децентралізованих.


1. Поняття і сутність логістики. Місія, мета, об'єкт, предмет та завдання логістики. Логістика — це наука, напрямок господарської діяльності, що полягає в. Головне завдання логістики полягає в досягненні з найменшими витратами максимальної пристосованості підприємства, фірми, компанії до ринкової обстановки, що змінюється, збільшення на ринку їхньої частки й одержання переваг перед конкурентами. Основні завдання логістики вирішуються і реалізуються на операційному рівні керування підприємством, фірмою або компанією.


Луцький національний технічний університет, м. Луцьк. Сутність поняття «Логістика»: ретроспективний аналіз. В статті здійснено критичний аналіз теоретичних підходів до трактування поняття «логістика», розглянуто парадигми логістики та виділені основні неточності в існуючих поняттях. In the article is a critical analysis of theoretical approaches to the interpretation of the term "logistics", logistics paradigm considered and made basic errors in existing concepts.


Заліковий модуль 4. стратегічна спрямованість логістичної діяльності. Змістовний модуль 8. логістичний менеджмент: методологічні особливості та стратегічні рішення. 8.1. Сутність, принципи, функції та методи логістичного менеджменту (ЛМ). 8.6. Формування логістичної споживчої цінності як одна з стратегічних цілей логістичного менеджменту. 8.7.Класифікація логістичних стратегій та алгоритм прийняття стратегічних логістичних рішень. Резюме…


Поняття і сутність логістики. Походження терміну, сучасні визначення логістики. Передумови, причини та тенденції розвитку логістики. Етапи розвитку логістики. Мета, завдання та функції логістики. Рівні формування логістики. Досвід зарубіжних країн у застосуванні логістики. Суть та особливості кожної концепції. Концепція інтегрованої логістики. Тема 4. Методологія та наукова база логістики. Системний підхід у логістиці. Логістичні системи та принципи їх утворення. Класифікація логістичних систем.


поняття "логістичний менеджмент" і сутність його описує як менеджмент у логістичних системах на засадах теорії логістики. Він вбачає доцільність поєднання логістики та менеджменту як "комплексної локалізованої системи управління матеріальними та інформаційними потоками" [67, с. 177]. науковій літературі з логістики відсутня єдність поглядів у питанні. визначення змісту поняття "логістична стратегія". У таблиці 6.2. наведені визначення цього поняття, запропоновані вітчизняними та.


Логістика / Ларіна Поняття і сутність логістики Термін “логістика”, відомий донедавна лише вузькому колу спеціалістів, набуває сьогодні широкого розповсюдження. Основна причина цього явища полягає в тому, що поняття “логістика” почало використовуватися в економіці. Так, відомі наступні поняття. Логістика – наука про планування, організацію, управління, контроль і регулювання переміщення матеріальних і інформаційних потоків у просторі і в часі від їхнього первинного джерела до кінцевого споживача. - постійне вдосконалювання логістичної концепції в рамках обраної стратегії в ринковому середовищі


Поняття і сутність логістики. Термін “логістика”, відомий донедавна лише вузькому колу спеціалістів, набуває сьогодні широкого розповсюдження. Основна причина цього явища полягає в тому, що поняття “логістика” почало використовуватися в економіці. Логістика – наука про планування, контроль і управління транспортуванням, складуванням та іншими матеріальними і нематеріальними операціями, здійснюваними у процесі доведення сировини і матеріалів до виробничого підприємства, внутрішньозаводської переробки сировини, матеріалів і напівфабрикатів, доведення готової продукції до споживача з врахуванням інтересів та вимог останнього, а також передачі й обробки відповідної інформації.


Сутність цілі та функції логістики. Матеріальні потоки як основний об`єкт логістичного управління. Організація управління матеріальними і товарними потоками. Транспортні та складські процеси в логістиці. Поняття логістичної системи є одним із базових понять логістики. Логістична система - адаптивна система з наявністю потокового процесу, що призначена для виконання логістичних функцій. До системи логістики при розробленні стратегії мають бути включені: транспортні операції й витрати, потужності, зв'язки, обробка замовлень, управління запасами, підйомно - транспортні роботи, планові й контрольні системи, організаційні системи.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ответы по башкирскому языку 3 класс давлетшина рабочая тетрадь

гдз по бурятскому языку 5 класс будаин гомбоев будаин

ответы на тест школа кассира детский мир